Nezávislosť všeobecného súdnictva na Slovensku - Gavalec, Miroslav
Dokončenie článku z HN č. 47/03 o nezávislosti všeobecného súdnictva na Slovensku. Garancie nezávislosti sudcov. Kvalifikácia sudcov. Zjednocovanie judikatúry súdov.