Obchodní jednání a národní zvyklosti: Kypr - Svítil, Pavel
Stručná ekonomická charakteristika Cypru. Obchodné rokovania a národné zvyklosti. Pracovné návyky, význam času. Vzťahy medzi ľuďmi, verbálna a neverbálna komunikácia. Obliekanie, stolovanie, viera. Širší rámec kultúrnych osobitostí.