Abeceda obchodu: Hlavní ustanovení obchodní nabídky - Žemlička, Jiří
Predloženie ponuky - prvá a najdôležitejšia etapa zjednávania kontraktu. Prvé kroky k predloženiu obchodnej ponuky. Medzinárodné pravidlá týkajúce sa ponúk. Hlavné ustanovenia ponuky vo vzťahu ku zmluve.