Czech perspective of the development of defence economy, military economy in developed industrial countries, and military economy within the Marxist paradigm 1950-2000 - Krč, Miroslav
Pojem ekonomika obrany. Hlavné výskumné oblasti tejto vednej disciplíny. Vojenská ekonomika v Nemecku a vojensko-ekonomické myslenie v rámci marxistickej paradigmy. Výskumné oblasti, ktorými by sa mala zaoberať česká ekonomika obrany.