Faktory intenzívneho zlepšovania kvality výrobkov a služieb - Zgodavová, Kristína
Problematika faktorov kvality výrobkov a služieb. Identifikácia a modely faktorov kvality. Analýza a hodnotenie faktorov kvality. Projektovanie a riadenie intervencií do faktorov kvality. Metóda SOS (Q) - systematické odstraňovanie slabých miest kvality.