Prečo Ikea? Preto! - Krištofičová, Dagmar
Životný príbeh Ingvara Kamprada - zakladateľa obchodnej značky Ikea. Základné myšlenky a marketingová stratégia Ikei. Produkcia, ponuka a kvalita výrobkov. Katalóg Ikei. Orientácia na zákazníka.