Návod k použití - Benáček, Vladimír
Česko v EÚ. Prínosy vyplývajúce z členstva - morálne hodnoty a stabilita, jasné pravidlá pre ekonomiku, ktorých základom je fungovanie jednotného trhu, prehlbovanie špecializácie a účasť na voľnom obchode.