Ochrana osobných údajov - Gregušová, Daniela
Zákon č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov rieši postup pri získavaní osobných údajov, ochranu práv dotknutých osôb, registráciu a evidenciu informačných systémov a kontrolu zo strany úradu zriadeného na dodržiavanie zákona. Pohľad na vývoj ochrany osobných údajov. Vývoj definovania osobných údajov. Postavenie a pôsobnosť Úradu na ochranu osobných údajov