Informačné spôsobilosti manažéra (podnety, pohľady, programy) - Tuma, Miroslav
Úloha informácií v živote manažéra. Hodnota a vlastnosti informácií. Informačné pojmy. Klasifikácia informačných zdrojov pre manažéra. Používané informačné technológie v manažérskej praxi. Internet.