Priame zahraničné investície v SR - Pásztorová, Jana, 1960-
Súčasný stav priamych zahraničných investícií v slovenskej ekonomike - porovnanie s ďalšími tranzitívnymi krajinami. Nástroje opatrenia na stimuláciu a usmerňovanie prílevu priamych zahraničných investícií do SR.