Chemický priemysel SR - Rosenberg, Miloslav
Exportná výkonnosť slovenského chemického priemyslu v rokoch 1993-1997. Analýza vývoja zahraničného obchodu za roky 1993-1998. Investície do chemického a farmaceutického priemyslu. Problémy vstupu zahraničného kapitálu. Nevyhnutné podmienky pre výrazný vstup priamych zahraničných investícií do ekonomiky Slovenska. Prognózy vývozu do r. 2005.