Vedenie organizácie budúcnosti (vrcholný manažment a jeho schopnosti v ére internetu) - Luknič, Arnold Steve
Vzťah medzi manažmentom, informáciami a informačnými technológiami. Manažérske schopnosti budúcnosti. Riadenie talentu, komunikácie, aliancií a spolupráce.