Rating je odrazom miery reforiem - Zachar, Dušan
Stredoeurópsky inštitút pre ekonomické a sociálne reformy prináša výsledky projektu Hodnotenie ekonomických a sociálnych opatrení (HESO) za štvrtý štvrťrok 2002. Hodnotenie je uverejnené v skrátenej podobe. Najlepšie opatrenia. Najhoršie opatrenia.