Cesta k oživeniu kapitálového trhu - Chovancová, Eva
Používanie komunálnych obligácií v podmienkach Slovenska a USA. Predčasné splatenie. Poistenie emisií. Obchodovanie s emisiami. Prospekt emitenta. Umorovacie fondy.