Potenciál bratislavského letiska z neho robí klenot - Beer, Gabriel
Príprava osamostatnenia šiestich slovenských letísk vo forme štátnych akciových spoločností (Bratislava, Košice, Piešťany, Sliač, Žilina a Poprad). Stopercentná účasť štátu nie je definitívna. Lukratívne sú letiská v Bratislave a v Košiciach. Bratislava tvrdí, že investorov nepotrebuje. V čom spočíva cena letiska. Rozmýšľa sa o prepojení letísk v Bratislave a Schwechate.