Praktické príklady na vyplnenie daňových priznaní k dani z príjmov fyzických osôb za rok 2002 - Faiglová, Svetlana
Najčastejšie sa vyskytujúce varianty vyplnenia daňového priznania na jednoduchších i zložitejších príkladoch s uvedením príslušného tlačiva daňového priznania.