Odčlenenie osobného a firemného majetku podnikateľa - Burák, Emil
Dôvody pre nutnosť odčlenenia súkromných a obchodných financií u podnikateľov. Súbor opatrení a krokov smerujúci k poisteniu sa proti riziku - hedging. Hedging slovenských privatizérov. Podnikanie z požičaného - financovanie firmy z cudzích peňazí.