Návrh koncepcie reformy dôchodkového zabezpečenia v SR
Nevyhnutnosť zmeny dôchodkového systému na Slovensku. Princípy fungovania nového dôchodkového systému. Rámcové vymedzenie dôchodkovej reformy. Starobné dôchodkové sporenie. Štát ako poskytovateľ dôchodkového zabezpečenia.