Prípadové štúdie k cestovným náhradám: Zahraničné pracovné cesty - Minková, Ľuboslava
Tieto prípadové štúdie sú súčasťou publikácie "Náhrady pri pracovných cestách podľa nového zákona". Pokračovanie z predošlého čísla. Charakteristika zahraničných pracovných ciest, výdavky počas cesty, postupy účtovania.