Bez značky to nepôjde - Môciková, Renata
Špecifikom slovenského trhu mäsa a mäsových výrobkov je nelojálnosť spotrebiteľa. Výrobcovia preto začínajú intenzívnejšie budovať povedomie o svojich značkách. Marketingový boj o spotrebiteľa. Lídri trhu mäsa a mäsových výrobkov v číslach. Trend klesajúcej spotreby. Cena ako najdôležitejšie kritérium.