Haló, je tam náš zákazník? - Sameková, Silvia
Telefón nie je jediný spôsob v telemarketingu, ako osloviť zákazníka. Vznik Komunikačných alebo Kontaktných centier na Slovensku. Bariéry využívania Kontaktných centier v slovenských firmách. Balíky pre stredne veľké firmy. Skúsenosti z využívania Kontaktného centra poisťovne Ergo. Úspech telemarketingu a teda aj Kontaktných centier spočíva v začlenení do celkového komunikačného mixu spoločnosti.