Ako sa žije eBiznisu na Slovensku ? - Obuch, Jozef
Počet užívateľov internetu, ktorí online nakupujú produkty a služby, sa v roku 2002 výrazne nezmenil. Počet a frekvencia nákupov cez internet. Najčastejšie nakupovaný tovar, nedostatočná ponuka tovarov na internete.