IFRS - Medzinárodné štandardy finančného výkazníctva - Škultéty, Jozef
Rada pre Medzinárodné účtovné štandardy (IASB) - ciele. Medzinárodné účtovné štandardy (IAS) platné k 28.2.2003. Platnosť interpretácií IAS. IFRS (International financial reporting standards) - Medzinárodné štandardy finančného výkazníctva. Národný akčný plán na posilnenie národných kapacít účtovníctva, finančného výkazníctva a audítorstva - implementácia smerníc EÚ do slovenskej účtovnej legislatívy.