Opravná položka k nadobudnutému majetku - Vépyová, Mária
Význam opravných položiek k nadobudnutému majetku v rámci účtovných jednotiek, ktorých sa daná problematika dotýka z hľadiska účtovného a daňového dosahu. Účtovanie tvorby a zúčtovania opravných položiek k nadobudnutému majetku. Príklady.