K zmenám účtovnej osnovy a postupov účtovania v podvojnom účtovníctve - Farkaš, Richard
V súvislosti s novým zákonom č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve bola zrušená doterajšia účtovná osnova a postupy účtovania pre podnikateľov vydané ako opatrenia MF SR č. 3177/1998-KM, ktorým sa ustanovuje účtovná osnova a postupy účtovania pre podnikateľov a bola nahradená novou účtovnou osnovou a postupmi účtovania pre podnikateľov vydané ako opatrenie MF SR č. 23 054/2002-92. Informatívny prehľad o zmenách.