Prechod na účtovanie podľa nových predpisov - Šlosárová, Anna
Od 1. januára 2003 je účinný nový zákon o účtovníctve, t.j. zákon č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve. Informácia o vecných zmenách v novom zákone.