Účtovanie vyplácania dividend a podielov na zisku - Baláž, Ondrej
Účtovanie vyplácania podielov na dosiahnutom výsledku hospodárenia akcionárom, prípadne spoločníkom obchodných spoločností a členom družstiev. Účtovanie v účtovnej jednotke, ktorá vypláca podiel na výsledku hospodárenia a účtovanie v účtovnej jednotke, ktorej sa vypláca podiel na výsledku hospodárenia.