Účtovanie v organizáciách neziskovej sféry od 1. januára 2003 - Vršková, Jana
V nadväznosti na prijatý zákon č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve MF SR vypracovalo opatrenie č. 22 502/2002-92, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a účtovnej osnovy pre účtovné jednotky, ktoré nie sú založené alebo zriadené za účelom podnikania. Obsah nového opatrenia a jeho podstatné zmeny.