Komentár k zákonu č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve - Fabian, Štefan
Komentár k zákonu č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve. Dokončenie. Napriek tomu, že zákon má určité nedostatky, je porovnateľný s európskym právom.