Bratislavský magistrát sa chystá šetriť - Začková, Katarína
Bratislavská samospráva podriadila tohtoročný rozpočet najmä splátke dlhu, ktorá ju čaká v auguste. Reštriktívny rozpočet. Úspornejšia prevádzka rozpočtových zariadení. Bratislava by mala dostať vyššie príjmy zo štátneho rozpočtu. Kultúra a imidž mesta. Rozpočtové hospodárenie Bratislavy.