Zadlžené Košice sú stále bez rozpočtu - Hirman, Karel
Košická samospráva stále neprijala rozpočet na r. 2003. Fungovanie v provizóriu sa nepáči veriteľským bankám, s ktorými Košice spolupracujú pri ozdravení mestských financií. Spory o rozpočet medzi primátorom a mestskými poslancami. Otázka obligácií. Spor Košice verzus AGW.