Právna úprava šekov, zmeniek a ich exploatácia na báze EDI v obchodnom a platobnom styku Slovenska - Vokorokosová, Renáta, 1967-
Nové možnosti a inovácie v kategórii šekov a zmeniek vo väzbe na súčasný trend v oblasti informačných technológií (EDI - Electronic Data Interchange). História zmeniek a šekov. Právna úprava a súčasný stav využívania šekov a zmeniek v podmienkach Slovenska. Legislatívne zmeny potrebné na legalizáciu elektronických šekov a zmeniek v obchodnom a platobnom styku SR.