Náboženské hnutia a sekty ako globálny problém - Vokálová, Emília
Klasifikácia svetového náboženstva. Stručná charakteristika kresťanstva, islamu, hinduizmu, budhizmu a judaizmu. "Nové náboženstvá". Charakteristické črty siekt. Registrovaná cirkev na Slovensku.