Funkčná a inštitucionálna štruktúra dohľadu a regulácie sektora finančných služieb - Tözsér, Tomáš
Problematika finančného reguľovania. Štruktúra finančného dohľadu. Alternatívy v prístupoch k finančnej štruktúre finančného dohľadu. Štruktúra dohľadu v Austrálii. Integrovaný verzus špecializovaný finančný dohľad. Regulácia finančného sektora v EÚ.