Novela Trestného zákona nie je len o "trikrát a dosť" - Fričová, Zuzana
Slovensko čaká príprava úplne nového Trestného zákona s predpokladanou účinnosťou od r. 2005. Zmeny pripravované do nového zákona. Prísnejší postih korupcie. Postihy za úverové podvody. Veľká diskusia okolo zásady "trikrát a dosť". Problémy s retroaktivitou.