Strategies for survival and development of Bulgarian small business in the process of joing the European union - Zafirova, Tzveta
Krajiny strednej a východnej Európy, vrátane Bulharska, ktoré sa pripravujú na vstup do Európskej únie, budú musieť čeliť hrozbe, ktorá sa týka budúcnosti ich podnikov. Dôvodom je nízka konkurencieschopnosť väčšiny produktov a služieb v týchto krajinách. Manažéri pôsobiaci v tejto oblasti budú schopní uskutočniť strategické zmeny. Jednou z najspoľahlivejších ciest pre bulharské podniky je internacionalizácia.