Odložené dane podľa medzinárodných účtovných štandardov - Harumová, Anna, 1955-
Súčasný stav v Slovenskej republike v oblasti používania medzinárodných účtovných štandardov. Zásadné rozdiely pri zostavovaní účtovných závierok v rôznych krajinách. Členenie dane z príjmov podľa medzinárodného účtovného štandardu. Vykazovanie splatnej a odloženej dane. Prezentácia daňových pohľadávok a daňových záväzkov. Kompenzácia daňových pohľadávok a daňových záväzkov. Praktický príklad.