Diversification of individual farms in Slovakia with regard to production use patterns and level of income - Blaas, Gejza
Zvyšovanie počtu samostatne hospodáriacich roľníkov. Rast významu špecializovaných, na trhovú produkciu orientovaných fariem, ktoré sa zameriavajú prevažne na rastlinnú produkciu. Objem obhospodarovaných hektárov, dosahované príjmy.