<The> Comparison of the cost-rate and profitability of the agricultural products in the SR and CR - Kubanková, Mária
Komparácia a hodnotenie vývoja ekonomických ukazovateľov, ako sú náklady, výnosy, hospodársky výsledok, rentabilita v SR a ČR za obdobie rokov 1997-2000.