Ekonomika, financie a manažment podniku - rok 2002 - Majtán, Miroslav
Fakulta podnikového manažmentu EU v Bratislave zorganizovala dňa 7.11.2002 medzinárodnú vedeckú konferenciu: Ekonomika, financie a manažment podniku - rok 2002. Cieľom konferencie bola výmena teoretických a praktických poznatkov o príprave podnikov v ČR, Poľsku a SR na vstup do erópskych štruktúr z aspektov výkonnosti, produktivity, konkurenčnej schopnosti a pripravenosti manažmentu.