Comparison of the value added development in the agricultural and food sectors and the efficiency of its creation - Ševčíková, Mária
Výsledky skúmania vývoja pridanej hodnoty v poľnohospodárstve a potravinárstve a náročnosti jej tvorby. Podiel slovenského pôdohospodárstva na národohospodárskej pridanej hodnote v prospech trhových služieb. Tendencie znižovania účasti poľnohospodárstva na pridanej hodnote boli a sú charakteristické aj pre krajiny EÚ a zoskupenia CEFTA.