Lukratívna výkonnosť dlhopisových fondov sa stáva minulosťou - Hošek, Milan
Akciové fondy sú poznačené prepadom cien účastín na svetových burzách. Peniaze z korunových dlhopisových fondov smerujú najmä do štátnych dlhopisov a bondov, ktoré vydali zahraničné banky v Sk. Najvyšší podiel v portfóliách domácich fondov majú štátne dlhopisy. Nelikvidné podnikové dlhopisy. Typy pre malých investorov. Príklady.