Evaluation of common projects efficiency in agriculture - Šrédl, Karel
Kvalita ekonomického vzdelávania ako jeden z faktorov zvyšovania hospodárskeho rastu. Efektívnosť vzdelávania. Nevyhnutnosť zvýšenia verejných prostriedkov, určených na vzdelávanie v Českej republike.