Organizačné správanie - Luknič, Arnold Steve
Recenzia publikácie: RUDY, J. - LUPTÁKOVÁ, S. - SULÍKOVÁ, R. - VARGIC, B.: Organizačné správanie. Bratislava: Vydavateľstvo FABER, 2001. 352 s. Monografia je rozdelená do 7 kapitol. Autori v nej identifikovali aktivity, ktoré podporujú efektívnosť výkonu zamestnancov, pochopením podstaty správania sa jednotlivcov, skupiny a usporiadania organizačných procesov.