Medzinárodná konferencia Transformácia slovenskej ekonomiky a otázky jej zapojenia do Európskej únie - Gonda, Vladimír
V dňoch 19.-20.9.2002 zorganizovala Katedra ekonomickej teórie Národohospodárskej fakulty EU v Bratislave medzinárodnú vedeckú konferenciu. Zámerom podujatia bola teoretická analýza a medzinárodná výmena skúseností z transformácie ekonomiky SR a krajín strednej a východnej Európy a perspektívy začleňovania Slovenska do Európskej únie.