Austrian agriculture: experience with the CAP and the anticipated effects of the EU's Eastern enlargement - Schneider, M.
Zmeny v rakúskom poľnohospodárstve a potravinárstve v dôsledku prispôsobovacieho procesu. Očakávané rozšírenie EÚ o krajiny SVE bude mať ešte väčšie dôsledky pre rakúske poľnohospodárstvo. Nutnosť venovať väčšiu pozornosť prihraničným regiónom.