Skončenie užívacieho práva a nájomnného vzťahu - Ščevovichova, Monika
Úprava a obmedzenie užívacieho práva na spoločný dom alebo byt v záujme prevencie tzv. domáceho násilia podľa zákona č. 526/2002 Z.z. účinného od 1.1.2003. Definícia týranej a blízkej osoby. Dôvody na obmedzenie užívacieho práva.