<The> Preparation of Hungarian agricultural policy for thr EU accession - Popp, József
Podiel maďarského poľnohospodárstva na HDP, podiel poľnohospodárstva na celkovej zamestnanosti, podiel agrárneho vývozu na celkovom vývoze Maďarska v roku 2001. Dosiahnutý pokrok v Maďarsku. Priorita aplikácie mechanizmov organizácie spoločného trhu a trhových štruktúr vo vzťahu k Európskemu orientačnému a garančnému fondu pre poľnohospodárstvo.