Ochrana vkladov v bankách a postup pri ich vyplácaní - Pauličková, Alena
Spôsob ochrany vkladov v bankách. Postup pri vyplácaní nedostupných vkladov. Komu sa náhrada nevyplatí a do akej výšky bude vyplatený vklad v prípade, ak sa stane nedostupným.