Predaj finančných služieb na diaľku: EÚ zavádza pevné pravidlá - Baláž, Vladimír
Ponuku a predaj finančných služieb na diaľku upravuje samostaná smernica Európskej únie č. 65 zo septembra 2002. Predaj na diaľku - ponuka a predaj finančných produktov pomocou telefónu, faxu a počítačových sietí. Poskytovanie pravdivých informácií o produkte spotrebiteľovi. Právo na zrušenie zmluvy o finančnej službe. Zriadenie postupov a inštitúcií na mimosúdne riešenie sporov.